Εμφυτεύματα Δοντιών

Για τον πολύ κόσμο, η θεραπεία με οδοντικά εμφυτεύματα είναι κάτι το εντελώς καινούργιο, κάτι που μοιάζει με ένα όνειρο που τώρα επιτέλους μπορεί να πραγματοποιηθεί. Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που ένα ή περισσότερα δόντια έχουν εξαχθεί και πρέπει να αντικατασταθούν. Τα εμφυτεύματα δίνουν την δυνατότητα στους ασθενείς να νιώσουν άνετα με την εμφάνισή τους και να αποκτήσουν -εκ νέου- τη λειτουργικότητα και την αισθητική στο χαμόγελο τους. Τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας (πάνω από 98 %) μετατρέπουν την ερώτηση: «θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα;» στη βεβαιότητα ότι είναι μια αποδεδειγμένα σωστή λύση για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Όμως, αυτή η λύση για να δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά, κάτι το οποίο προϋποθέτει από τον ασθενή σωστή επιλογή γιατρού. Η μακροχρόνια εμπειρία μας πάνω στον τομέα των εμφυτευμάτων, δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να επιλέξει -ανάλογα με τις ανάγκες του- τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπευτικές επιλογές, όπως είναι η Υπολογιστικά κατευθυνόμενη τοποθέτηση των εμφυτευμάτων (Guided Implantation Surgery), η άμεση φόρτιση και διάφορες αναγεννητικές διαδικασίες.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα που απασχολούν τους ασθενείς είναι ότι θέλουν η θεραπεία να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη, ανώδυνη και αποτελεσματική. Σήμερα, η υπολογιστικά κατευθυνόμενη τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να διασφαλίσουμε την υλοποίηση και των τριών αυτών προϋποθέσεων.

Ποια είναι η διαδικασία της Υπολογιστικά Κατευθυνόμενης Τοποθέτησης Εμφυτευμάτων;

Η ψηφιακή 3D ανάλυση και σχεδίαση του περιστατικού στον υπολογιστή πριν από το χειρουργείο επιτρέπει την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων μέσω ενός νάρθηκα γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και χωρίς ταλαιπωρία για τον ασθενή. Επιπλέον, επιτρέπει στον γιατρό να τοποθετήσει τα εμφυτεύματα στις ιδανικές θέσεις, διασφαλίζοντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τέλος, μέσω της τρισδιάστατης μελέτης που έχει πραγματοποιηθεί, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των δοντιών την ίδια ημέρα (άμεση φόρτιση). Η κλινική μας παρέχει την τεχνογνωσία και τα μέσα και εφαρμόζει την συγκεκριμένη τεχνολογία εδώ και αρκετά χρόνια!